Onze V.I.P. open dag op woensdag 7 februari was een groot succes!

We hebben op onze open dag heel veel enthousiaste leerlingen uit groep 7 & 8 (en hun ouders) mogen ontvangen.

Iedereen kwam over de gave knalroze loper onze school binnen en werd welkom geheten met een heerlijk drankje in ons restaurant. Onze fantastische leerlingen stonden klaar om iedereen een echte V.I.P. (Veiligheid – Integriteit – Plezier) rondleiding te geven.

Je kon een kijkje nemen in de keuken en bakkerij van de vakroute Horeca, Bakkerij en Recreatie waar onze leerlingen heerlijke hapjes aan het klaarmaken waren (en je deze kon proeven!), in de kapsalon van Zorg en Welzijn werden haren gewassen en leerde je alles over EHBO, in de gymzaal kon je meedoen met een aantal uitdagende sport challenges, in de aula stonden de docenten klaar om alles te vertellen over de AVO vakken, bij de vakroute Media, Vormgeving en ICT was het gieren in de photobooth en bij de vakroute Duurzaam Techniek Onderwijs kon je een leuk DIY projectje in elkaar zetten en mee naar huis nemen.

“Iedereen op College de Brink is een V.I.P. Onze kernwaardes zijn Veiligheid, Integriteit en Plezier“

“Iedereen op College de Brink is een V.I.P. Onze kernwaardes zijn Veiligheid, Integriteit en Plezier“

Het is een fantastische middag geweest waar iedereen kon ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten. Heb je onze open dag gemist maar wil je toch een kijkje komen nemen? Schrijf je dan nu in voor onze kennismakingsles op woensdagmiddag 28 februari!

We zien je op College de Brink!