Op College de Brink begeleiden wij de leerlingen naar de beste versie van zichzelf en mag je zijn wie je bent. Wij geven leerlingen de tijd om zich te ontwikkelen naar het niveau en de praktijkrichting die bij ze past. Op College de Brink word je gezien en gehoord. Je werkt hard mét je hart!

Missie

Op College de Brink begeleiden wij de leerlingen naar de beste versie van zichzelf. Iedere dag krijg je ruimte om te groeien als leerling, als burger, als professional.

Visie

Je mag er zijn, iedereen verdient het om trots te zijn op zichzelf!

V.I.P.

Al ons handelen komt voort uit de kernwaardes V.I.P. van College de Brink: Veiligheid, Integriteit en Plezier. Iedereen op College de Brink is een V.I.P.

Dit doen wij vanuit vertrouwen, structuur en verbinding. Iedere nieuwe dag biedt een nieuwe kans om te leren. Wij vragen iedereen verantwoordelijkheid te nemen, samen te werken en te leren van de fouten die een ieder mag maken. Iedere dag krijg je de ruimte om te groeien als leerling, als burger, als professional.

Iedere les op College de Brink wordt gegeven vanuit dezelfde structuur en voorspelbaarheid, omdat deze volgens “de CdB” les wordt ingedeeld. We leren je te leren met vastgestelde leerdoelen per vak. Door middel van gerichte feedback weet je waar je staat in jouw leerproces. Jij krijgt bij ons meer eigenaarschap, onder andere doordat je vooraf goed weet wat je leerdoelen zijn.

“Iedereen op College de Brink is een V.I.P.
Wij werken vanuit onze kernwaardes Veiligheid, Integriteit en Plezier.”

“Iedereen op College de Brink is een V.I.P.
Wij werken vanuit onze kernwaardes Veiligheid, Integriteit en Plezier.”

Door betrokkenheid, vertrouwen en positiviteit helpen wij jou je talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Zodat wij niet alleen trots op jou zijn, maar jij ook op jezelf!