College de Brink is een warme en fijne school voor leerlingen en personeel. Wij vinden het belangrijk dat jij als leerling goed in je vel zit en dat we een goede relatie met elkaar hebben.

Wij vinden ook dat je schooltijd een leuke en fijne periode moet zijn, waar je later met warme gevoelens aan terugdenkt!

Wij maken daarom deze beloften aan onze leerlingen:

  • Je hebt het hier naar je zin;
  • Je bent hier veilig;
  • Je ontvangt excellent onderwijs;
  • Wij helpen jou bij het vinden van jouw succes.

Wij kiezen bewust voor deze beloften: onderwijs moet in de eerste plaats leerzaam zijn, maar je schooltijd moet ook leuk zijn en bijdragen aan je zelfvertrouwen. Tevens moet onze visie bijdragen aan jouw persoonsvorming; je moet naderhand ook gewoon een goede buurman of buurvrouw worden.

Wij vinden ook dat leerlingen het beste leren door actief te zijn en veel te doen. College de Brink biedt daarom een breed aanbod van beroepsopleidingen. Wij bieden jou modern vakmanschap door middel van de allernieuwste technologieën.

“Wij vinden het belangrijk dat jij als leerling goed in je vel zit en dat we een goede relatie met elkaar hebben.”

“Wij vinden het belangrijk dat jij als leerling goed in je vel zit en dat we een goede relatie met elkaar hebben.“

College de Brink biedt uitdagend, betekenisvol en praktijkgericht onderwijs. Wij leiden onze leerlingen op tot vakmensen, waardoor onze leerlingen goed worden voorbereid op het vervolgonderwijs en de arbeidsmarkt.

Wij leveren de vaklieden van de toekomst en wij zijn hier trots op!