Naast deze website gebruiken we mail en Somtoday voor informatie naar de ouders.

Zorg daarom dat wij beschikken over uw juiste e-mailadres. Graag uw wijziging per e-mail doorgeven aan het secretariaat info-cdb@gsf.nl met vermelding van de naam van uw zoon of dochter.

Ouders hebben een eigen wachtwoord voor Somtoday
Somtoday is ons online programma waarin onder andere de vorderingen van uw zoon of dochter zichtbaar zijn. Het programma werkt via een webversie som.gsf.nl of via een app. U vindt er o.a. het rooster, huiswerk en cijfers.
Voor de telefoon of tablet is er een app. Zoek in de AppStore of Google Play op Somtoday ouders. Als school kiest u Gooise Scholen Federatie.

Ouders hebben een eigen inlogcode voor Somtoday. Deze sturen we de eerste keer per mail naar de bij ons bekende e-mailadressen. Dit account is niet voor de leerlingen omdat hiermee het digitale lesmateriaal niet toegankelijk is. Alle andere informatie is wel beschikbaar.

Wachtwoord vergeten of niet ontvangen
Op de inlogpagina van de webversie vindt u een knop Wachtwoord vergeten? Vul hier het e-mailadres in waarmee u bij ons bekend bent en u krijgt in uw mailbox instructies voor een nieuw wachtwoord.