Wanneer je als nieuwe leerling op College de Brink begint, komt er veel nieuwe informatie op je af. Hieronder lees je hoe je je nieuwe boeken kunt bestellen. Ook wanneer je al op College de Brink zit, vind je hieronder belangrijke informatie over boeken en schoolbenodigdheden.

Ben je een nieuwe leerling?
Binnenkort ontvang je een aparte mail via SOMToday waarmee je boeken en leermiddelen bij boekenleverancier Iddink kunt bestellen (check ook je spam). Je moet je eerst registreren bij Iddink. In de mail die je ontvangt, vind je je inloggegevens en staat uitgelegd wat je moet doen. Deze handleiding helpt je daarbij.

Heb je een vraag, kijk dan op de website van Iddink. Mocht je er bij het bestellen samen met Iddink niet uitkomen, dan kun je contact opnemen met onze medewerkers van de mediatheek. Het emailadres is: cdb-mediatheek@gsf.nl.

Zit je al op College de Brink?
Dan ontvang je de bestelinformatie zelf van Iddink via het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

Schoolcode
De schoolcode voor College de Brink is voor schooljaar 2023-2024: KQJF9HGT

Voor alle leerlingen geldt:
Bestellen bij Iddink kan vanaf 10 juli 2023, als u voor 24 juli 2023 bestelt worden de leermiddelen op tijd geleverd.

Ben je niet thuis op het tijdstip dat je pakket geleverd wordt, dan ontvang je een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.

Wat heb je, naast je boeken, verder nog nodig?
Om een goede start te maken, heb je een aantal dingen nodig. In het boekje dat je als nieuwe leerling tijdens de kennismakingsmiddag ontvangt, staat een overzicht. Deze lijst met schoolbenodigdheden kun je ook hier terugvinden.

Stichting Leergeld
Bij de lokale Leergeldstichting in jouw gemeente vraag je hulp aan voor activiteiten op het gebied van onderwijs, sport, cultuur en welzijn. Voorbeelden zijn schoolspullen, een laptop, een fiets, zwemles, sport, muziekles of een verjaardagspakket. Meer informatie over Stichting Leergeld vind je hier.